Няма продукти в кошницата.

Качество на предлаганите продукти и услуги

Фирма Арго ООД е основана в гр. София през 1993 г. като частна компания, развиваща дейност изцяло концентрирана в областта на производството, вноса и търговията със строителна техника от световно известни производители като Hitachi, Husqvarna, Mcculloch, Oma, Kama, Kipor, Sparky, Partner. Фирмата също така е и официален вносител на електроинструменти Hitachi.

Продуктите, които фирма Арго ООД представя на пазара включват пълната гама строителна техника – Професионални къртачи, перфоратори, дрелки, ъглошлифовъчни машини, дърворезачки, въздушни компресори, двигатели, генератори, водни помпи и др.

Продуктите продавани от АргоМаркет са с 24 месеца гаранция за физически и 12 месеца за юридически лица. Важи за всички продукти, освен ако изрично не е обявена различна информация.

Политиката на фирма Арго ООД е насочена както към усъвършенстване на качеството на предлаганите продукти и услуги, така и към непрекъснатото обновяване и разширяване на продуктовата гама.

Въз основа на натрупания през годините опит, способности и познаване на нуждите на бързоразвиващия се пазар, Арго ООД гарантира качество, което може да задоволи и отговори на големите изисквания на своите клиенти и партньори. За разлика от други които ви продават машини на картинка ние ги имаме в наличност. При нас ще получите компетентна консултация. Всички машини могат да се пробват на място като в никакъв случай не ви задължаваме да купите.

Фирмата разполага със собствен сертифициран гаранционен и следгаранционен сервиз където сьщо така ще намерите и голямо разнообразие от резервни части. Арго ООД разполага с широка дистрибуторска мрежа в цялата страна, стремейки се по този начин да достигне до своите клиенти, като им гарантира бързо и качествено обслужване на конкурентни цени.